Σημαντικό θέμα

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών Ένωσης Γονέων Παλλήνης 20/02/2022

  ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Α ΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗ...

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Ενημέρωση για τις συνεδριάσεις του ΔΣ Ένωσης Γονέων

Προς τους εκπροσώπους των Συλλόγων στην Ένωση Γονέων Παλλήνης
Προς τα μέλη των ΔΣ των Συλλόγων μελών της Ένωσης Γονέων Παλλήνης



Αγαπητοί συνάδελφοι γονείς,


Το νέο ΔΣ της Ένωσης αποφάσισε ομόφωνα στην πρώτη του συνεδρίαση να λειτουργεί με τρόπο ανοιχτό και εξωστρεφή στοχεύοντας στην ενεργή συμμετοχή όλων των γονιών. Οι συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου θα είναι πάντα ανοιχτές στα μέλη που θέλουν να παρακολουθήσουν και για το λόγο αυτό οι ημερομηνίες των συναντήσεων και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα  ανακοινώνονται έγκαιρα σε όλους.

Για την καλύτερη λειτουργία των συνεδριάσεων και λόγω του περιορισμένου χρόνου αν θέλετε να συμβάλλετε αυτοπροσώπως στη συζήτηση των θεμάτων ή να προτείνετε κάποιο άλλο ιδιαίτερο θέμα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το αργότερο 3 μέρες πριν την ημέρα της συνεδρίασης στο email μας enosi.gon.pallinis@gmail.com.

Το χρονικό αυτό περιθώριο δίνεται για να υπάρχει χρόνος επεξεργασίας και προετοιμασίας των θεμάτων από τα μέλη του ΔΣ αλλά και αξιολόγησής τους με βάση τις προτεραιότητες έτσι ώστε να αποφύγουμε να γίνουν οι συνεδριάσεις του ΔΣ μικρές Γενικές Συνελεύσεις. Κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων ο λόγος μπορεί να δοθεί σε οποιονδήποτε το ζητήσει αλλά με συγκεκριμένο χρονικό περιορισμό που θα ορίζεται από το προεδρείο.

Σας ενημερώνουμε ότι η επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ της ένωσης είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 σε αίθουσα του 2ου Δημοτικού σχολείου Γέρακα, (Γαργηττού 83, Γέρακας) με τα παρακάτω θέματα:

1)      Ενημέρωση εκπροσώπων της Ένωσης στην Ομοσπονδία για το Συνέδριο και τις εκλογές

2)      Συμμετοχή της Ένωσης σε άλλους φορείς – Επιτροπή Διαβούλευσης, Σχολικές Επιτροπές -Συναντήσεις ΔΣ της Ένωσης με Δήμαρχο, Προέδρους πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής

3)  Οι θέσεις της Ένωσης για τις ανάγκες των σχολείων σε βοηθητικό προσωπικό: καθαρίστριες, προσωπικό γενικών καθηκόντων, τραπεζοκόμους, νοσοκόμους. 
     Ενίσχυση του ρόλου των ψυχολόγων στην πρωτοβάθμια και προσλήψεις στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

4)      Οι θέσεις της Ένωσης στο θέμα της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης

5)      Κτιριακά θέματα: Στέγαση 7ου Δημοτικού Παλλήνης, χρηματοδότηση έργων στα σχολεία μέσω προγραμμάτων (ΕΣΠΑ, Φιλόδημος)

6)      Στοιχεία γονέων που τηρούν οι Σύλλογοι

7)      Αναθεώρηση Καταστατικού Ένωσης

8)      Παρουσία της Ένωσης στο Διαδίκτυο, ενημέρωση για την κατασκευή της ιστοσελίδας

9)      Λογαριασμός Τράπεζας στο όνομα της Ένωσης

10)  Πρόγραμμα δράσης – Προτάσεις μελών


Εκτός από τα παραπάνω για την καλύτερη και αμεσότερη συνεργασία μεταξύ μας θα θέλαμε κι εμείς με τη σειρά μας να παρακολουθούμε τις Γενικές Συνελεύσεις ή και τις συνεδριάσεις των ΔΣ των συλλόγων σας εφόσον μας καλέσετε. Πιστεύουμε ότι με τον τρόπο αυτό θα συντονίζονται καλύτερα οι δράσεις που αναλαμβάνουν οι σύλλογοι, ειδικά στα θέματα που μας αφορούν όλους.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι η παρουσία μας στα κοινωνικά δίκτυα (facebook) μεταφέρθηκε στη σελίδα μας «Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Παλλήνης» και σας προσκαλούμε να την ακολουθήσετε:   https://www.facebook.com/enosigoneonpallinis/


Καλή σχολική χρονιά!


Εκ μέρους του ΔΣ της Ένωσης Γονέων Παλλήνης



Η Πρόεδρος                                                                    Η Γεν.Γραμματέας




Γεωργία Τσίλιου - Αλεξανδροπούλου                           Σταυρούλα Χριστοφιλοπούλου