Σημαντικό θέμα

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών Ένωσης Γονέων Παλλήνης 20/02/2022

  ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Α ΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗ...

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 Παλλήνη 3 Δεκεμβρίου 2020 

Προς Δήμαρχο Παλλήνης, κ. Αθαν. Ζούτσο 

Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατ.Αττικής, κ. Δημ. Νικολετσόπουλο 

Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατ. Αττικής, κ. Ανδρ. Αλεξανδρή 

Κοινοποίηση Αντιδήμαρχο Παιδείας, κ. Βασ.Μελισσά  

Πρόεδρο Α’Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Γεωργ. Μουρτζιάπη 

Πρόεδρο Β’Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Αγγ. Λιακόπουλο 

Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Αλέξανδρος Δελμούζος» Δ.Σ. της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Ε’ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής 

Θέμα: Συζήτηση για τα προβλήματα της τηλεκπαίδευσης 

Αξιότιμε κ.Δήμαρχε,  

Αξιότιμοι κ.κ. Διευθυντές, 

Βρισκόμαστε στο τέλος της 4ης εβδομάδας αναστολής λειτουργίας των σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας  εκπαίδευσης και της 3ης εβδομάδας αντίστοιχα για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, χωρίς να γνωρίζουμε αν και πότε  θα λήξει η επιβολή των έκτακτων υγειονομικών περιορισμών. 

Στο διάστημα αυτό λειτουργεί η τηλεκπαίδευση με πολλά και σημαντικά προβλήματα ισότιμης πρόσβασης στην  εκπαιδευτική διαδικασία. Θέματα επάρκειας της υλικοτεχνικής υποδομής, τόσο των συσκευών όσο και των  δικτύων, θέματα παιδαγωγικά, μαθησιακά και ευρύτερα κοινωνικά έχουν εμφανιστεί έντονα και επιζητούν την  προσοχή μας. Ο σκοπός μας είναι να διασφαλιστεί ότι το σύνολο των μαθητών κάθε σχολικής μονάδας είναι σε  θέση να παρακολουθεί και να συμμετέχει στα μαθήματα ενεργά.  

Για τους λόγους αυτούς αιτούμαστε την σύγκληση τηλεδιάσκεψης μεταξύ των αρμόδιων φορέων και των  εκπροσώπων γονιών και εκπαιδευτικών, προκειμένου να συζητήσουμε τα προβλήματα που έχουν προκύψει, να  προσπαθήσουμε να εκτιμήσουμε την έκτασή τους και να εξετάσουμε πιθανές λύσεις. 

Αναμένουμε τη θετική σας ανταπόκριση στην πρόσκληση για συζήτηση και προσβλέπουμε σε μια εποικοδομητική  συνεργασία για το καλό των μαθητών μας. 

Με εκτίμηση, 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (τηλ. επικοινωνίας 6977806854) 

ΧΑΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ 

(τηλ. επικοινωνίας 6982471053)