Σημαντικό θέμα

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών Ένωσης Γονέων Παλλήνης 20/02/2022

  ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Α ΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗ...

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Kαλή επιτυχία στα παιδιά για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις!

 Η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Παλλήνης εύχεται καλή επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες, που συνεχίζουν την διαδρομή της γνώσης τους, με σταυροδρόμι τις Πανελλαδικές εξετάσεις.  

Στην μακραίωνη ιστορία του τόπου μας, η παιδεία αποτελούσε, ουσιώδες στοιχείο πολιτισμού και βασικό θεμέλιο για την συγκρότηση του ανθρώπου ως Πολίτη. Με τις εξετάσεις για την ανώτερη εκπαίδευση, δεν αρχίζει, ούτε και τελειώνει το εκπαιδευτικό μέλλον του ανθρώπου, το οποίο συνεχίζεται με πολλές μορφές και διαδρομές εκπαίδευσης και εξέλιξης. Ταυτόχρονα, όμως, αποτελεί μια σημαντική στιγμή της ίδιας της προσπάθειας του ανθρώπου για γνώση, βελτίωση και αγώνα. 

 

Από την πλευρά μας, ως γονείς δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην προσπάθεια των παιδιών και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για την στήριξη της δημόσιας και δωρεάν Παιδείας, προασπίζοντας τον ουσιαστικό ρόλο που θέλουμε να έχει στην κοινωνία.

 

Αγαπητοί μας, μαθητές και μαθήτριες: Κάντε πραγματικότητα τα προσωπικά σας όνειρα, τούτος ο τόπος σας χρειάζεται για να προκόψει συλλογικά!


Το ΔΣ της Ένωσης