Σημαντικό θέμα

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών Ένωσης Γονέων Παλλήνης 20/02/2022

  ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Α ΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗ...

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Για την ένοπλη επίθεση κουκουλοφόρων σε νεαρό συμπολίτη μας

6-11-19
Ανακοίνωση
  
Την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019 στο Γέρακα κουκουλοφόροι έστησαν ενέδρα στον Άγγελο Μπαλτά, νέο επαγγελματία της περιοχής και γνωστό πρόσωπο για την πολιτική και κοινωνική του δράση, ο οποίος επέστρεφε στο σπίτι του από τη δουλειά και τον χτύπησαν με μαχαίρι, ευτυχώς όχι σοβαρά. Η επίθεση αυτή δεν είναι η πρώτη στο δήμο Παλλήνης, ούτε από τη συγκεκριμένη ομάδα δραστών, ούτε προς το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Η Ένωση Γονέων Δήμου Παλλήνης αισθάνεται την υποχρέωση να αντιδράσει έντονα και να καταγγείλει κατηγορηματικά τόσο την συγκεκριμένη ένοπλη επίθεση όσο και όλα τα κρούσματα φασιστικής βίας που συμβαίνουν γύρω από τα σχολεία των παιδιών μας.

Καλούμε τους γονείς να πάψουν να είναι θεατές στο ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία, να απομονώσουν αυτές τις συμπεριφορές στη γέννησή τους και να αντιδράσουν με όποιους τρόπους διαθέτουν μέσω των Συλλόγων μας. Η Ένωση Γονέων Παλλήνης συντονίζει την δράση της με τους άλλους κοινωνικούς φορείς και σωματεία της περιοχής.

Εκ μέρους του ΔΣ της Ένωσης Γονέων

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΣΙΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ                          ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ