Σημαντικό θέμα

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών Ένωσης Γονέων Παλλήνης 20/02/2022

  ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Α ΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗ...

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

Για τη βράβευση των επιτυχόντων στις πανελλήνιες

Αγαπητοί γονείς καλή χρονιά και χρόνια πολλά!

Με αφορμή τη χθεσινή εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων στις πανελλαδικές από το Δήμο Παλλήνης, η Ένωση Γονέων Παλλήνης συγχαίρει όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις εξετάσεις - και αυτά που βραβεύτηκαν χθες αλλά και αυτά που δεν βρίσκονταν εκεί-  για την προσπάθεια και τον αγώνα που έδωσαν για να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους στα τριτοβάθμια ιδρύματα της χώρας μας.
Η ευχή μας και ο αγώνας μας είναι όλα τα παιδιά να λαμβάνουν γενική παιδεία υψηλού επιπέδου σε ένα ενιαίο, δημόσιο σχολείο χωρίς αποκλεισμούς, βαθμοθηρία, πρόωρη εξειδίκευση, χωρίς εντατικοποίηση και παραπαιδεία, ένα σχολείο που θα τους παρέχει τα απαραίτητα εφόδια για την ενήλικη ζωή τους. Και όταν τα παιδιά τελειώνουν την εκπαίδευσή τους να έχουν εξασφαλισμένη εργασία και παραγωγική συνεισφορά στην κοινωνία ισότιμα, στον τομέα των ενδιαφερόντων τους με αξιοπρεπείς αποδοχές και πλήρη δικαιώματα, ανεξάρτητα από τη βαθμίδα εκπαίδευσης που ολοκλήρωσαν.

Συγχαρητήρια στα παιδιά, τους γονείς και τους δασκάλους τους!