Σημαντικό θέμα

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών Ένωσης Γονέων Παλλήνης 20/02/2022

  ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Α ΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗ...

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Ημέρα Πανελλαδικής Δράσης ενάντια στις συγχωνεύσεις - Δευτέρα 13/12/2021 στις 9:00 π.μ. έξω από το 2ο Γυμνάσιο Παλλήνης

 Αγαπητοί γονείς, 


Η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Παλλήνης, συμμετέχει ενεργά στην Ημέρα Πανελλαδικής Δράσης ενάντια στις συγχωνεύσεις σε σχολεία και σε τμήματα σχολείων, που διοργανώνει η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ). 
Ως Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων, εμμένουμε στην πάγια θέση μας ότι τα σχολεία πρέπει να μένουν ανοιχτά με μέτρα που θα εξασφαλίζουν την προστασία μαθητών και εκπαιδευτικών. Αντ’αυτού η κυβερνητική πολιτική για την εκπαίδευση, χαρακτηρίζεται από υγειονομικά πρωτόκολλα  λάστιχο και αλλοπρόσαλλες αποφάσεις που επιδεινώνουν την κατάσταση των σχολείων.
Καλούμε, την Δευτέρα  13/12/2021 στις 9:00 π.μ. τα ΔΣ των Συλλόγων και τους γονείς, έξω από το 2ο Γυμνάσιο Παλλήνης, - το οποίο είναι ένα από τα σχολεία που έχει υποστεί συγχωνεύσεις τμημάτων – σε κινητοποίηση διαμαρτυρίας, στο πλαίσιο της συντονισμένης πανελλαδικής δράσης της ΑΣΓΜΕ. 
Διατρανώσουμε την αντίθεση μας στις συγχωνεύσεις τμημάτων, εν μέσω πανδημίας και καλούμε τους συλλόγους γονέων, διδασκόντων και μαθητών, όλων των σχολείων του Δήμου μας, να συμπαρασταθούν στην κινητοποίηση αυτή.