Σημαντικό θέμα

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών Ένωσης Γονέων Παλλήνης 20/02/2022

  ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Α ΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗ...

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Επείγον! Για την τηλεκπαίδευση

Αγαπητοί γονείς,

Σας προωθούμε επιστολή που στείλαμε στην Υπουργό Παιδείας για τη ματαίωση της τηλεκπαίδευσης, καθώς σε πάρα πολλές περιοχές του Δήμου μας η κατάσταση ακόμα είναι τραγική και παραμένουν χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο.

Το ΔΣ της Ένωσης

--------

Παλλήνη, 26 Ιανουαρίου 2022 

Αρ. Πρωτ. ΕΞ.25.01.2022 

ΠΡΟΣ 

Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως  

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ 

Προϊστάμενο Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δημήτριο Νικολετσόπουλο Προϊστάμενο Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ανδρέα Αλεξανδρή Δήμαρχο Παλλήνης κ. Αθανάσιο Ζούτσο 

Αξιότιμη κυρία Υπουργέ, 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παλλήνης τα  προβλήματα που άφησε η επέλαση του χιονιά δεν έχουν αποκατασταθεί ακόμα. 

Υπάρχουν ολόκληρες συνοικίες, που παραμένουν χωρίς ρεύμα και χωρίς τηλέφωνο για  3η μέρα. Οι κάτοικοι σε αυτές τις περιοχές παραμένουν εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους  κάτω από τραγικές συνθήκες χωρίς πρόσβαση στα βασικά αγαθά, ενώ και στις υπόλοιπες  περιοχές υπάρχουν συνεχιζόμενες διακοπές.  

Η τηλεκπαίδευση όπως καταλαβαίνετε, αυτήν τη στιγμή δημιουργεί πρόσθετο  εκνευρισμό και απορίες στους γονείς, καθώς οι συνθήκες είναι τέτοιες που την καθιστούν  ανέφικτη. 

Επειδή η αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων εξαιτίας των ακραίων καιρικών  φαινομένων, δεν σημαίνει ταυτόχρονα την ύπαρξη δυνατότητας εφαρμογής  τηλεκπαίδευσης, επειδή το να προχωρήσει η ύλη, χωρίς να είναι σε θέση να  παρακολουθήσουν οι μαθητές δεν βοηθάει στην ουσία κανένα, παρακαλούμε να  μεριμνήστε με νεότερη οδηγία για να μην πραγματοποιηθεί. 

Εν αναμονή της απάντησής σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσοχή σας. Για το ΔΣ της Ένωσης