Σημαντικό θέμα

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών Ένωσης Γονέων Παλλήνης 20/02/2022

  ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Α ΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗ...

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Για τα κενά και την επιτροπή διαβούλευσης

4-10-19
Προς τους εκπροσώπους των Συλλόγων στην Ένωση Γονέων Παλλήνης

Προς τα μέλη των ΔΣ των Συλλόγων μελών της Ένωσης Γονέων Παλλήνης
  
Αγαπητοί συνάδελφοι γονείς,
  
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης γονέων Δήμου Παλλήνης εκπροσωπώντας τους συλλόγους γονέων της περιοχής πρόκειται να συναντηθεί με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής με αντικείμενο τις ανάγκες των σχολείων σε εκπαιδευτικούς αλλά και τη συνεργασία των συλλόγων με τις διευθύνσεις των σχολείων στο θέμα των στοιχείων επικοινωνίας μαθητών και γονιών.
  
Στο πλαίσιο αυτό σας καλούμε να επικοινωνήσετε με τη διεύθυνση και τους διδάσκοντες των σχολείων σας και να μας βοηθήσετε να έχουμε μία όσο γίνεται πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση στο θέμα των κενών διδακτικών ωρών που αντιμετωπίζει κάθε σχολείο. Όλοι γνωρίζουμε ότι η κατάσταση είναι ακόμα ρευστή όσον αφορά στις μετακινήσεις των εκπαιδευτικών, ωστόσο είναι καλό να γνωρίζουμε πως έχουν τα πράγματα για όλους ακριβώς τη στιγμή που συζητάμε με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
  
Για να μας στείλετε όσα στοιχεία συγκεντρώσετε παρακαλούμε χρησιμοποιείτε πάντα το email μας enosi.gon.pallinis@gmail.com.
  
Με την ευκαιρία θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Δήμος Παλλήνης προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους φορείς να συμμετάσχουν στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου κάνοντας τη σχετική αίτηση μέχρι 31/10/2019. Η Ένωση έχει την πρόθεση να συμμετέχει όπως έχει κάνει και στο παρελθόν και θεωρούμε σκόπιμο το ίδιο να κάνει και κάθε Σύλλογος γονέων ξεχωριστά γιατί η επιτροπή αυτή συζητάει σημαντικά θέματα που αφορούν και στη χρηματοδότηση των σχολείων. Περισσότερες πληροφορίες στο σύνδεσμο του Δήμου Παλλήνης: http://www.pallini.gr/posts/2547

Εκ μέρους του ΔΣ της Ένωσης Γονέων Παλλήνης

Η Πρόεδρος                                Η Γεν.Γραμματέας