Σημαντικό θέμα

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών Ένωσης Γονέων Παλλήνης 20/02/2022

  ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Α ΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗ...

Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Πρόσκληση σε σύσκεψη Συλλόγων Γονέων

Αγαπητοί γονείς,

Τώρα που η κοινωνική δραστηριότητα αρχίζει σταδιακά να επανέρχεται από τις συνθήκες καραντίνας και η εκπαιδευτική διαδικασία παίρνει νέες μορφές οργάνωσης και λειτουργίας είναι σημαντικό να βρεθούμε και να ανταλλάξουμε προβληματισμούς και απόψεις για τα θέματα που μας απασχολούν όλους. 

Ζητήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας, αλλά και νέα που προκύπτουν από την επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων, τη ζωντανή αναμετάδοση μαθημάτων, το νέο νομοσχέδιο, αλλά και την ετοιμότητα των σχολείων σε πιθανές μελλοντικές κρίσεις είναι κάποια από τα θέματα που θα θέλαμε να συζητηθούν και να ακούσουμε τις σκέψεις σας. 
  
Με αφορμή τα παραπάνω και λόγω των περιοριστικών μέτρων στις συναθροίσεις, σας καλούμε την Τετάρτη 3/6/2020 στις 18:30 το απόγευμα στον προαύλιο χώρο του 3ου Δημοτικού Παλλήνης, Πυθαγόρα 2 και Αφανών Ηρώων στην Κάντζα, σε σύσκεψη των Προέδρων, μελών των ΔΣ και εκπροσώπων των Συλλόγων Γονέων της περιοχής Παλλήνης. Για τα σχολεία του Γέρακα θα ακολουθήσει επόμενη πρόσκληση.

Η παρουσία όλων και η συμμετοχή σας στη συζήτηση είναι απαραίτητη, σας περιμένουμε!


Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων