Σημαντικό θέμα

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών Ένωσης Γονέων Παλλήνης 20/02/2022

  ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Α ΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗ...

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Υποστήριξε την Ένωση στο Δημοτικό Συμβούλιο, Τρίτη 7/7 19:00

Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο την Τρίτη 7/7 και ώρα 19:00 στο δημοτικό κατάστημα Γέρακα συζητείται κεκλεισμένων των θυρών το αίτημα που έχουμε καταθέσει σχετικά με τα παρακάτω:
1. Συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας
2. Γνωστοποίηση κατανομής χρηματοδότησης ανά σχολική μονάδα από τις σχολικές επιτροπές
3. Κατάσταση Σχολικών Υποδομών (μετασεισμικοί έλεγχοι, πυρασφάλεια, εργασίες τεχνικού προγράμματος ανά σχολείο)
4. Έκτακτα θέματα λειτουργίας των σχολείων λόγω της τρέχουσας πανδημίας (καθαριότητα σχολείων, επάρκεια αιθουσών και ετοιμότητα για την επόμενη σχολική χρονιά, εξοπλισμός τηλεκπαίδευσης)

Σας καλούμε να μας υποστηρίξετε με την παρουσία σας -ακομα και αν δεν μπορούμε να είμαστε όλοι μέσα στην αίθουσα- γιατί με τα αιτήματα αυτά η Ένωση επιδιώκει τη μεγαλύτερη, πιο ενεργή και πιο συγκροτημένη συμμετοχή των γονέων, των εκπαιδευτικών και των θεσμικών τους φορέων στην καταγραφή των προβλημάτων των σχολείων και στη λήψη αποφάσεων για την επίλυσή τους. Με την τωρινή κατάσταση, χωρίς επιτροπή Παιδείας στο Δήμο, οι φορείς γονέων και εκπαιδευτικών δεν έχουν συγκεντρωτική και θεσμικά κατοχυρωμένη ενημέρωση για τα ζητήματα, ούτε χώρο για να συναντηθούν από κοινού με το Δήμο και να συνεργαστούν. Σας περιμένουμε!